Bio gabonából készült kenyerek, péktermékek és sütemények gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Célunk az egészségtámogató táplálkozás terjesztése.

 


Ollé Sándor - A Piszkei Öko Kft. alapítója, Magyarország első bio pékmestere, a cég szíve-lelke

 

Biopékségünk 1992-ban kezdte el Lábatlanon a teljesőrlésű BIO gabonákból készült kenyerek és sütemények készítését. Az országban fellelhető legjobb minőségű – a Biokontroll Hungária Kht. által szigorúan ellenőrzött – vegyszermentes gabonákat és magvakat használjuk fel termékeink készítéséhez.

 

 

Saját biomalmunkban közvetlenül sütés előtt őröljük a gabonát, így az maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket. Biotermékeinket kizárólag tej és tojás felhasználása nélkül készítjük, így tej-, illetve tojás allergiások és vegetáriánusok is fogyaszthatják finomságainkat. 

 

 

A megnövekedett igényekre válaszolva 2016-ra megépítettük gluténmentes üzemünket. Így a gluténérzékenyek számára is tudunk készíteni egészséges termékeket bio alapanyagok felhasználásával. Munkánkat és elhivatottságainkat rengeteg elismeréssel és díjjal jutalmazták az évek során, amikre nagyon büszkék vagyunk, kérjük tekintse meg őket!

 

 

 Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő kenyeret, függetlenül attól, hogy milyen diétát folytat. Candidásoknaknak, gluténérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, paleolit diétát folytatóknak sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen tudunk nekik is egészséges és finom alternatívát kínálni, hogy segítsünk megkönnyíteni a diétával járó nehézségeket.

 

 

 

Nézd meg termékkínálatunkat, válaszd a tisztaság finom ízét!

 

 

e-max.it: your social media marketing partner