Kiállításokon, a Biokultúra Ökopiacon sokan kérdezitek, hol található üzemünk. Ilyenkor természetesen mindig készségesen reagálunk, hogy a telephelyünk Lábatlanon van. A válasz után rendszerint újabb kérdést kapunk:

 

"Merre van Lábatlan?"

 

Cikkünket elolvasva betekintést nyerhetsz, hol található üzemünk és első mintaboltunk.

 

 

Lábatlan város magaslatból.

Lábatlan egy kisváros Komárom-Esztergom megyében, a Duna mentén, a Gerecse hegység lábánál, egy-másfél óra autóútnyi távolságra Budapesttől.  A településen 5000 ember éli mindennapjait. A város nevének eredete bizonytalan: mondák szerint az egyik királyunkat fogságba ejtette az ellenség, és egy katonájával összekötötték. Ez a hű katona levágta a saját lábát, hogy az uralkodó el tudjon menekülni. Más elbeszélések szerint a település területén egy láb nélküli remete élt. Városunk mai területe 1950-ben alakult Lábatlan és Piszke települések egyesülésével.

Ha Lábatlanon jársz, mindenképp tégy egy sétát a Gerenday Közösségi Ház arborétumában, amely amellett, hogy szép látványt nyújt, nyugtató hatású is. Ülj le az egyik padra, gyönyörködj a kis tavacskában és a fákban, hallgasd a madarak csicsergését, hidd el, megéri! :)

Gerenday-arborétum, a nyugalom szigete.

Egy kőhajításnyira ettől a szép arborétumtól, a város szívében található cégünk telephelye és mintaboltja. Az üzem egy része, a malom és a silók dombra épültek, így munka közben elképesztő látványban részesülhetünk,  ha a Duna felé nézünk.

A Piszkei Öko lábatlani üzeme

                                                                                                 

Telephelyünk tavasztól őszig zöldbe borul: rengeteg növény és több gyümölcsfa is található területünkön. Úgy gondoljuk, hogy természetes és tiszta  biotermékek előállításhoz ilyen körülmények dukálnak.

Első mintaboltunk és bioboltunk üzemünk bejáratánál található. Boltunkban megvásárolhatod a Piszkei biokenyereket és biotermékeket. Leírhatatlan az az illat-élmény, amikor éppen akkor érkezel az üzletbe, amikor sülnek a BIO kakaós és fahéjás csigák.:)

Az üzletben sütünk BIO kakaós és fahéjas csigát, BIO kézi kiflit, és még sok-sok pékterméket.
Ha jó időben jössz, friss, ropogós péksütit ehetsz nálunk! :)

Különböző ételallergiák esetén is érdemes betérni üzletünkbe: Piszkei gluténmentes, élesztő nélküli, paleo termékeinkkel nyújtunk segítséget, ráadásul ezen termékeink finomak is, így nem kell lemondanod az ínycsiklandó ízekről sem! Vegetáriánusok és vegánok számára is tökéletes hely boltunk: rengeteg tejhelyettesítő, vegán felvágott és egyéb élelmiszer közül válogathatsz nálunk. Ha csak egy csésze BIO kávéra vágysz, akkor is szeretettel várunk! :)

Lábatlani mintaboltunk. Ha felénk jársz, nézz be hozzánk!

 

Ha további érdekes cikkeket olvasnál, ide kattintva válogathatsz bejegyzéseink közül. Ha Piszkei Öko termékeket rendelnél házhoz, ITT megteheted. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner