Biopékségünk 1996-ban kezdte el Lábatlanon a teljesőrlésű BIO gabonákból készült kenyerek és sütemények készítését.

Az országban fellelhető legjobb minőségű – a Biokontroll Hungária Kht. által szigorúan ellenőrzött – vegyszermentes gabonákat és magvakat használjuk fel termékeink készítéséhez. 

 

Saját biomalmunkban közvetlenül sütés előtt őröljük a gabonát, így az maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket.

Biotermékeinket kizárólag tej és tojás felhasználása nélkül készítjük, így tej-, illetve tojás allergiások és vegetáriánusok is fogyaszthatják finomságainkat.

        

A megnövekedett igényekre válaszolva 2016-ra megépítettük gluténmentes üzemünket, így a gluténérzékenyek számára is tudunk készíteni egészséges termékeket bio alapanyagok felhasználásával.

Munkánkat és elhivatottságainkat rengeteg elismeréssel és díjjal jutalmazták az évek során, amikre nagyon büszkék vagyunk, kérjük tekintse meg őket!

e-max.it: your social media marketing partner