A XX. században jelentős változások következtek be környezetünkben. A II. világháború utáni időszakban a növekvő népességgel párhuzamosan a hozamok növelése vált szükségessé, amelyhez jelentős mennyiségű műtrágyát és növényvédőszert használtak fel. A vegyipari anyagok felhasználása a környezet szennyezéséhez, a klimatikus tényezők megváltozásához és az üvegházhatás kialakulásához vezetett.
A telítődő raktárak és polcok mellett pedig elveszett az élelmiszer „becsülete". A fogyasztók egy jelentős részének figyelme napjainkra a minőségi termékek felé fordul. A sorozatos élelmiszerbotrányok olyan bizalmi válságot indítottak el, amely megkövetelik a tiszta, természetes és egészséges táplálék előállítását. Ennek szellemében indult növekedésnek a biogazdálkodás, amely a tömegtermelés egyik alternatíváját jelentheti.

A XX. században jelentős változások következtek be környezetünkben. A II. világháború utáni időszakban a növekvő népességgel párhuzamosan a hozamok növelése vált szükségessé, amelyhez jelentős mennyiségű műtrágyát és növényvédőszert használtak fel. A vegyipari anyagok felhasználása a környezet szennyezéséhez, a klimatikus tényezők megváltozásához és az üvegházhatás kialakulásához vezetett.

A telítődő raktárak és polcok mellett pedig elveszett az élelmiszer „becsülete". A fogyasztók egy jelentős részének figyelme napjainkra a minőségi termékek felé fordul. A sorozatos élelmiszerbotrányok olyan bizalmi válságot indítottak el, amely megkövetelik a tiszta, természetes és egészséges táplálék előállítását. Ennek szellemében indult növekedésnek a biogazdálkodás, amely a tömegtermelés egyik alternatíváját jelentheti.

 

e-max.it: your social media marketing partner